• De Tafel van 7

  MAATSCHAPPELIJKE DOE-DINERS

 • OVER DE TAFEL VAN 7

  Maatschappelijke doe-diners voor en door jonge professionals.

  Wat?

  ''Doe iets. Doe het nu!"

  De Tafel van 7 is een maatschappelijk doe-diner. Tijdens een Tafel komen zeven enthousiaste jonge wereldverbeteraars samen. Niet alleen om een lekker hapje te eten, maar ook om na te denken over de maatschappij en hoe we onze eigen maatschappelijke betrokkenheid kunnen vergroten.

   

  Door samen te werken vergroten de Tafelaars hun impact!

   

  Aan het eind van elke Tafel bedenken de Tafelaars gezamenlijk maatschappelijke acties en formuleren ze doelen. Want één ding hebben de jonge wereldverbeteraars gemeen: ze willen bijdragen aan een betere wereld. Door samen te werken vergroten de Tafelaars hun maatschappelijke impact.

   

  Onze Missie

  "Every collaboration helps you grow!"

  Met de Tafel van 7 willen we jonge wereldverbeteraars met elkaar verbinden zodat ze elkaar kunnen versterken. De ontmoeting met andere change makers tijdens de Tafels inspireert, motiveert en opent deuren. Het zorgt voor nieuwe perspectieven, ideeën en actieplannen.

   

  "Alone we can do so little; together we can do so much."

   

  Dus: wil jij ook jouw maatschappelijke impact vergroten? En ben je op zoek naar een community van enthousiaste wereldverbeteraars (in spé)? Neem contact met ons op of doe mee!

   

 • Doe mee

  Je eigen Tafel organiseren of deelnemen? Lees hier hoe!

  Voor wie?

  ''The ones that are crazy enough to think that they can change the world, are the ones that do.”

   

  De Tafel van 7 is voor jonge wereldverbeteraars (in spé) die zich al actief inzetten voor maatschappijverbetering of dit in de nabije toekomst willen gaan doen.

   

  Dus: wil jij je in de toekomst graag inzetten voor een bepaald maatschappelijk thema? Of doe je dit al? En wil je in contact komen met andere jonge professionals die dit ook (willen) doen? Doe dan mee!

  Het recept

  Ingrediënten voor een Tafel van 7

  • 7 gepassioneerde wereldverbeteraars: 1 organisator & 6 deelnemers
  • 1 locatie
  • 7 gevulde borden

  Contact

  Drop us a line!

   

  Meedoen? Of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: nadine@maatschapwij.nu

   

 • AGENDA

  Is jouw Tafel van 7 de volgende?

 • MaatschapWij

  Jouw initiatief versterken via een Tafel van 7? Dat kan!

  De MaatschapWij Tafel

  Tafel van 7 is een initiatief van MaatschapWij en wijsamenvoorelkaar.nl. MaatschapWij versterkt maatschappelijke initiatieven. Wil je jouw initiatief via een Tafel van 7 versterken en andere initiatiefnemers ontmoeten? Neem dan contact op met: nadine@maatschapwij.nu

 • Over ons

  Het gezicht achter de Tafel van 7

  Nathalie Angenent

  Organisatie & Communicatie

   

  Waarom?

   

  "Ik droom van een inclusieve samenleving. Eén waarin iedereen zich welkom voelt en gelijk wordt behandeld. Gedrag van anderen kun je niet veranderen, maar je kunt ze wel een handje helpen. Mensen fysiek bij elkaar brengen en verbinden. Daarom zet ik me met veel plezier in voor de Tafel van 7!"

  Nadine Maarhuis

  Organisatie & Communicatie

   

  Waarom?

   

  “Ik geloof dat als we onze krachten bundelen, we een samenleving kunnen creëren waarin men bewuster met elkaar en zijn omgeving omgaat. Door jonge wereldverbeteraars met elkaar te verbinden en de verhalen van de Tafelaars te delen probeer ik hun positieve impact te vergroten!”

  Annick Mantoua

  Aanjager

   

  Waarom?

   

  “Sinds januari 2014 organiseer ik Tafel van 7 diners. Mijn drive? Een positieve bijdrage leveren aan een maatschappij waarin we oog hebben voor elkaar en niet schromen iets voor een ander te doen. De Tafel van 7 sluit hier perfect op aan: samen kijken wat je kunt doen voor een mooiere samenleving.”

   

   

  Joost Wolfswinkel

  Aanjager

   

  Waarom?

   

  “Ik kan me erg druk maken om misstanden en problemen in de maatschappij. Buiten dat ik hier graag met anderen over praat, houd ik van actie ondernemen. In mijn ogen brengt de Tafel van 7 dit mooi samen. Van een laagdrempelige mogelijkheid om eens van gedachten te wisselen tot een vehikel om in actie te komen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij!”

  Linda Roos

  Aanjager

   

  Waarom?

   

  “Zelf iets voor een ander of onze planeet doen lijkt tegenwoordig steeds vanzelfsprekender te worden. Maar welke verhalen en mensen zitten hier eigenlijk achter? Wat ik mooi vind aan de Tafel van 7 is dat het je de gelegenheid geeft om als jonge professional betrokken te zijn (of te raken) bij de maatschappij. Ik vind het geweldig om dit naar buiten te brengen!"

   

  Hala Naoum Néhmé

  Aanjager

   

  Waarom?

   

  “Ik zie om mij heen veel generatiegenoten die wel iets willen betekenen, maar niet goed weten hoe. De Tafel van 7 biedt een prachtige kans om ideeën met elkaar uit te wisselen en anderen te enthousiasmeren voor de verandering die jij wilt bereiken en hiermee samen aan de slag te gaan. ”

 • Blogs

  Wat gebeurt er in de Tafel van 7 Community?

 • CONTACT

  Drop us a line!

  Facebook

   

  Like onze Facebook voor inspirerende portretten & posts!

   

  Twitter

   

  Volg ons en Twitter mee! #tafelvan7

   

   

  LinkedIn

   

  Volg Tafel van 7 op LinkedIn & meld je aan voor onze groep.

  Email

   

  Vragen of meedoen? E-mail naar: nadine@maatschapwij.nu

   

All Posts
×